26.8 C
Chania
Friday, October 11, 2024

Νίκος Ανδρουλάκης στο Ράδιο Κρήτη 101,5: Στόχος μου η αύξηση της επιρροής του ΠΑΣΟΚ για να αντιμετωπίσει τη ΝΔ

Ημερομηνία:

Αντίστροφη μέτρηση για τις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Με το βλέμμα στραμμένο, στην οργάνωση των τελευταίων κρίσιμων ωρών πριν από τη μάχη της Κυριακής, κινούνται τα επιτελεία των 2 υποψηφίων αρχηγών στο ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος στις εκλογές Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες την προηγούμενη Κυριακή και τόνισε ότι στόχος του είναι ένα ακόμη πιο δυνατό το ΠΑΣΟΚ γιατί όπως είπε τα αδιέξοδα είναι πολλά για την κοινωνία και απηύθυνε πρόσκληση στους φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν κξανά στις κάλπες την Κυριακή.

Ο κόσμος πια δεν μας ρωτά με ποιον θα πάμε αλλά πότε θα κυβερνήσουμε και θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε ισάξια τη Νέα Δημοκρατία για να αλλάξει η χώρα κυβερνητική σελίδα και να έχουμε καλύτερες μέρες. Θα τον υπηρετήσω αυτόν τον στόχο με όλες μου τις δυνάμεις, με όλους τους συνυποψηφίους μου και όλα μας τα στελέχη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Όλοι οι υποψήφιοι μπορούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να λειτουργούμε με ενότητα και σοβαρότητα,  επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης. Στόχος μου είναι η αύξηση της επιρροής του ΠΑΣΟΚ για να αντιμετωπίσει τη ΝΔ κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η διαδικασία της Κυριακής

Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος θα διαρκέσει από ώρα 07:00 πμ έως ώρα 07:00 μμ. της  Κυριακής 13 Οκτωβρίου στα ίδια εκλογικά κέντρα του πρώτου γύρου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στις 6 Οκτωβρίου. Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης νέου τύπου. Η αναζήτησή τους θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως έγινε στον α΄ γύρο. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, καθώς δε θα γίνεται αναζήτηση στον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως στον α’ γύρο, παρά μόνο το ταυτοποιητικό τους έγγραφο.

Βασικό μέλημα των επιτελείων των υποψηφίων πάντως είναι η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων ψηφοφόρων, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, από τη «δεξαμενή» των 303.000 του πρώτου γύρου. Την ίδια ώρα ολοκληρώνεται η προετοιμασία και σε τοπικό επίπεδο για τις εσωκομματικές εκλογές. Στόχος η ομαλή εκλογική διαδικασία, η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και η ενότητα την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ. Σε επίπεδο Ηρακλείου και Κρήτης οι προετοιμασίες βρίσκονται στην κορύφωσή τους.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ράδιο Κρήτη:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κασσελάκης τα “μαζεύει” άρον άρον ενόψει ΚΕ – Απέσυρε το εξώδικο

Σε κινήσεις που – σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις-...

Πυρηνικές ασκήσεις στην Ευρώπη ανακοίνωσε το ΝΑΤΟ

Την διεξαγωγή του προγράμματος «Steadfast Noon» το οποίο θα...

Σχεδιασμός για δομές βραχυχρόνιας φιλοξενίας μεταναστών σε Ρέθυμνο και Χανιά

Μικρές δομές, βραχυχρόνιας φιλοξενίας, σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ρόδο, προκειμένου να...