Να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης Γ. Στρογγυλού αιτήται ο Τ. Βάμβουκας

Κανένα σχόλιο

«Σημαντικά στοιχεία» για τη λειτουργία της υπηρεσίας εμπεριέχει η επιστολή παραίτησης του Γ. Στρογγυλού από την πολεοδομία, σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών» κ. Τάσος Βάμβουκας ο οποίος και αιτείται προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Χανίων να δημοσιοποιηθεί.

Αναφέρει πιο αναλυτικά :

Κύριε πρόεδρε,  σε συνέχεια την ερώτησης που υπέβαλλα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την παραίτηση του κ. Γιάννη Στρογγυλού από την θέση του προϊσταμένου του  τμήματος έκδοσης αδειών, λόγω της ελλιπούς απάντησης που έλαβα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο,  ζητάω να δοθεί σε εμένα και στα μέλη του Δημοτικού μας Συμβουλίου η επιστολή παραίτησης του κ. Στρογγυλού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβαν δημοσιότητα, περιέχει σημαντικά στοιχεία και προτάσεις για την λειτουργία της υπηρεσίας .

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live