18.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

“Να τελειώσει αυτή η χρόνια τρομοκρατία”: Συγχαίρουν τον Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης για την αυστηρή στάση του στο ζήτημα της αδεσποτίας

Ημερομηνία:

Ο σύλλογος Αδεσποτίας Χανίων εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Νίκο Σπυριδάκη για την αυστηρή στάση του στο ζήτημα της αδεσποτίας παραγωγικών ζώων.

Έχουν πραγματοποιηθεί πολλαπλές αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Κισσάμου.

Στόχος των επιχειρήσεων είναι η πάταξη της παραβατικότητας στην ύπαιθρο, η οποία συχνά σχετίζεται με την αδεσποτία.

Αναφέρει πιο αναλυτικά ο σύλλογος:

«Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχαμε ζητήσει με τον καινούργιο αστυνομικό διευθυντή Κρήτης κ.Σπυριδάκη ώστε να τον ενημερώσουμε για την κατάσταση της αδέσποτης βόσκησης που επικρατεί χρόνια τώρα με την τότε ανοχή της αστυνομίας αλλά και πολιτικών προσώπων οι οποίοι παρεμβαίνουν ή δεν εφαρμόζουν τον νόμο.

Τον ενημερώσαμε για τις απειλές που δέχονται για την ζωή τους τα μέλη μας,για τις τεράστιες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με αποτέλεσμα να υποβαθμίζονται οι περιουσίες μας να καταπατούνται, ώστε οι συγκεκριμένοι κτηνοτρόφοι να τις αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί αφού κανείς άλλος δεν τις θέλει ή να τις καταπατούν επ ’αόριστον και όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί να βρίσκει την επομένη μέρα κομμένα ελαιόδεντρα,κλεμμένες περιφράξεις,καμμένα αυτοκίνητα, λεκτικές απειλές και χειροδικίες επιβάλλοντας ένα σκηνικό τρόμου.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την τοποθέτηση του κ.Σπυριδάκη σε αστυνομικό διευθυντή έχουν αρχίσει να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Η αίσθηση ασφάλειας αρχίζει να επανακτάται, οι άνθρωποι παίρνουν θάρρος και είναι έτοιμοι να μιλήσουν αφού βλέπουν ότι τώρα υπάρχει ειλικρινή διάθεση από τον αστυνομικό διευθυντή να τελειώσει αυτή η χρόνια τρομοκρατία ειδικά στην δυτική Κίσαμο.

Ο σύλλογος Αδεσποτίας Ν. Χανίων και οι περίπου 300 οικογένειες που εκπροσωπεί τον ευχαριστούμε από καρδιάς. Είμαστε δίπλα του, σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα όπου επιτέλους ένας άνθρωπος έσκυψε πραγματικά πάνω από τα προβλήματα μας τα οποία συγκρούονται και με την αδιαφορία του πολιτικού προσωπικού για την λεγόμενη ‘’αποκέντρωση’’ και ανάπτυξη της υπαίθρου.

Ζητάμε από τους όλους βουλευτές του νομού να βοηθήσουν έμπρακτα στο να εξαλειφθεί το προκλητικό φαινόμενο της αδέσποτης βόσκησης παίρνοντας νομοθετικές πρωτοβουλίες και αυστηροποιώντας τα πρόστιμα και να κλείσουν τις πόρτες τους σε όλους αυτούς τους παραβατικούς.

Η τοπική αυτοδιοίκηση να εφαρμόσει τον νόμο στο ακέραιο και επιτέλους ο εισαγγελέας να προχωρήσει την συσχέτιση των μηνύσεων!!

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του συλλόγου Αδεσποτίας Ν.Χανιών»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ