15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΝΔ: “Μόνο η διαγραφή του κ. Πολάκη δεν αρκεί. Απαιτούμε και την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ του καταδικασμένου για παράβαση καθήκοντος κ. Παππά”

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει διάφορα διαδικαστικά και επικοινωνιακά, σχετικά με τη ζημιά που υφίσταται, δεν βρίσκει όμως να πει ούτε μία κουβέντα για τις προγραφές και για την ουσία όσων απαράδεκτων είπε ο κ. Πολάκης. Οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης άλλωστε δεν ήταν κάποια παρέκκλιση του κ. Πολάκη, αλλά η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση για τον κ. Παππά. Καταφανώς οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης και κατά δημοσιογράφων είναι η επίσημη γραμμή του κ.Τσίπρα, την οποία ο κ. Πολάκης εκφράζει με πολύ πιο χοντροκομμένο τρόπο.

Πραγματική καταδίκη των απόψεων του κ. Πολάκη δεν αποτελεί μόνο η αυτονόητη διαγραφή του, αλλά και η ανοικτή καταγγελία των απόψεων που εξέφρασε. Απαιτούμε εκτός από την διαγραφή του κυρίου Πολάκη, την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ του καταδικασμένου για παράβαση καθήκοντος κ. Παππά. Μόνο η διαγραφή του κ. Πολάκη δεν αρκεί».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...