Νεα Σεμινάρια Ξένων Γλωσσών για Επαγγελματίες

Κανένα σχόλιο

Το γνωστό και πετυχημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Multilingua συνεχίζει την παρουσίαση των πρωτοποριακών του προγραμμάτων και παρουσιάζει ειδικά σεχδιασμένα σεμινάρια ξένων γλωσσών για επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού αλλά και της λιανικής. Με τα σεμινάρια αυτά ,μπορεί ο ενδιαφερόμενος να μάθει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσει να επικοινωνήσει και να εξυπηρετήσει ικανοποιητικά τους επισκέπτες μας από το εξωτερικό .

Aκόμη ξεκίνησε η προσφορά για τους πελάτες των SupermarketINKAπου αφορά την αγορά σχολικών ειδών από τα καταστήματά τους και την παραλαβή εκπτωτικού κουπονιού αξίας 30% σε όλα τα τμήματα του Multilingua.

Τα σεμινάρια αυτά υλοποιούνται σε ένα εντατικό δίμηνο και αφορούν τις παρακάτω γλώσσες :

"Sponsored links"

  • ΑΓΓΛΙΚΑ
  • ΡΩΣΙΚΑ
  • ΙΤΑΛΙΚΑ
  • ΓΑΛΛΙΚΑ
  • ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 28210 54446 ή να επισκεφθείτε το εκπαιδευτήριο στην Κ. Χιωτάκη 8 & Α. Παπανδρέου 73100 Χανιά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live