13.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα στο κέντρο των Χανίων – Τη βρήκε η σπιτονοικοκυρά της στο μπάνιο

Ημερομηνία:

Τις συνθήκες του θανάτου γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι όπου κατοικούσε στα Χανιά, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές από τα ξημερώματα τις Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 54χρονη η οποία διέμενε σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή των Δικαστηρίων τα τελευταία χρόνια μόνη της. Από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, η άτυχη γυναίκα αναζητείτο, με τη σπιτονοικοκυρά της να μπαίνει τελικά στο οίκημα που ενοικίαζε στην 54χρονη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα και να βρίσκεται μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Η ένοικός της κείτονταν νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. Τα πρώτα ευρήματα των αστυνομικών αρχών που έσπευσαν στο σημείο, έχουν αποκλείσει για την ώρα την εγκληματική ενέργεια. Η πιο πιθανή εκδοχή είναι να πρόκειται για ατύχημα, καθώς η 54χρονη δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που έχει παραγγελθεί.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943 – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Ένα σπουδαίο κείμενο του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα για το...

Ελληνικό Εθνικό ταμείο φυσικού αερίου και πετρελαίων

Του Γιώργου Ουρανού Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο Συντάξεων  Με αφορμή την πιθανολογούμενη...

Μία αλλιώτικη ενατένιση: Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Της Πηνελόπης Ντουντουλάκη Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη ,...