28.8 C
Chania
Friday, October 11, 2024

Νεκρή εντοπίστηκε η 51χρονη Γερμανίδα που αγνοούνταν

Ημερομηνία:

Εντοπίστηκε νωρίς χθες το μεσημέρι από τις ομάδες διάσωσης η 51χρονη Γερμανίδα η οποία αγνοούνταν από προχθες το βράδυ στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου.

 Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην πλαγιά του φαραγγιού της Κάτω Ζάκρου.

Ανασύρθηκε από το σημείο που βρέθηκε και θα μεταφερθεί για νεκροψία νεκροτομή σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Στην επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας – η οποία ξεκίνησε προχθες περίπου στις 10 το βράδυ όταν και ενημερώθηκε η αστυνομία – συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις του Α/Τ Σητείας ενώ το έργο του συνέδραμε και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας με τρεις άνδρες καθώς και κάτοικοι της περιοχής .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη διέμενε στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου σε οικία που διαθέτει εδώ και χρόνια στην περιοχή ,συγγενικό της πρόσωπο .

Χθες όμως, αναμενόταν να επιστρέψει στην Γερμανία και όταν αυτό δεν συνέβη , οι συγγενείς της ανησύχησαν και μη μπορώντας να την βρουν , επικοινώνησαν με φιλικό τους πρόσωπο , κάτοικο της Κάτω Ζάκρου που έσπευσε στο σπίτι το οποίο ήταν ανοικτό χωρίς όμως να βρίσκεται εκεί η 51χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο υπνοδωμάτιο υπήρχαν σημειώματα στα οποία εκφραζόταν η απογοήτευση της 51χρονης για τη ζωή .

Αμέσως, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές Σητείας και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό χθες λίγο πριν τις 11 το πρωί , δυστυχώς όμως η γυναίκα βρέθηκε νεκρή .

neatv.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Food & Travel Magazine εξερεύνησε γαστρονομικούς θησαυρούς της Κρήτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική αποστολή του διεθνούς κύρους...

Κρήτη – ελαιόλαδο: Κακά τα πρώτα μαντάτα – Πολλές ελιές, λίγο λάδι

Δυσάρεστα είναι τα μαντάτα από τα πρώτα αλέσματα που...

Κρήτη: Ζητούν από αγρότες την επιστροφή επιδοτήσεων από 1 έως … 5.000 ευρώ!

Mετά το σοκ για τις επιστροφές μέρους των επιδοτήσεων...