Νεφροπαθείς: ”Μας οδηγούν στο θάνατο”

Κανένα σχόλιο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών, ο Σύλλογος Νεφροπαθών ΠΑΓΝΗ και η Πενταμελής Επιτροπή Αιμοκαθαιρόμενων Κέντρου Αιμοκάθαρσης ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ παραχώρησαν, χθες, συνέντευξη τύπου, μετά την απόφαση οι ιδιωτικές κλινικές να προχωρήσουν σε 5ήμερες επαναλαμβανόμενες επισχέσεις εργασίας προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη πληρωμή των οφειλών εκ μέρους του Οργανισμού.Όπως τόνισαν, πλέον διατρέχει κίνδυνο η ίδια τους η ζωή, αφού το Βενιζέλειο – μετά από επικοινωνία που είχαν- δεν μπορεί να τους καλύψει, ενώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το ΠΑΓΝΗ. Μάλιστα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Νίκος Κοκκίνης τους είπε πως αν το Κέντρου Αιμοκάθαρσης ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ σταματήσει την πίστωση θα πάει ο ίδιος να το καταλάβει! Από τα βέλη των νεφροπαθών δε ξέφυγε ούτε ο αρμόδιος αν. Υπουργός Υγείας για τους χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας στο θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος ανά μήνα για τις αιμοκαθάρσεις φτάνει περίπου στα 2.500 ευρώ και είναι αδύνατο να καταβάλλεται ένα τέτοιο ποσό από τους Νεφροπαθείς.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live