ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Όλοι την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2019 στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τη σωτηρία του πλανήτη

Κανένα σχόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων σας καλεί στη διαδήλωση στην Πλατεία της Αγοράς, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μμ στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Κρίσης, οπότε εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους για τη σωτηρία του πλανήτη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Παίρνουμε μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσουμε την περιβαλλοντική καταστροφή και για όλα αυτά που καταστρέφουν τις βάσεις επιβίωσης εκατομμυρίων πληθυσμών και τη βιοποικιλότητα στον πλανήτη, ο οποίος θα καταστεί αβίωτος αν δεν αναληφθούν επειγόντως δραστικές περιβαλλοντικές πολιτικές. Nα απαιτήσουμε άμεσες λύσεις για τη σωτηρία του πλανήτη.

"Sponsored links"

Είμαστε αλληλέγγυοι με τα εκατομμύρια πολιτών που θα διαδηλώνουν και θα απεργούν την ίδια ημέρα σε δεκάδες χώρες και εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο ενόψει και της συνόδου κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live