ΝΕ Χανίων ΣΥΡΙΖΑ: Ας μιλήσουμε για φόρους και ακίνητα

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του η ΝΕ Χανίων ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην πρωθυπουργική εξαγγελία για αφορολόγητες γονικές παροχές έως 800.000 ευρώ:

Ο Πρωθυπουργός από την ΔΕΘ ανακοινώνει αφορολόγητες ως 800.000 ανά γονέα οι γονικές παροχές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου δηλώνει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει μεσαία τάξη. Η πραγματικότητα είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει περιουσία 150.000 ευρώ και πάνω”

"Sponsored links"

Για να δούμε λοιπόν ποια είναι η κατά την ΝΔ «συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών». Ας ανατρέξουμε στο σχετικό δημοσίευμα της Καθημερινής για τον Μάιο του 2019, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μείωνε τον ΕΝΦΙΑ:

  • Χωρίς ΚΑΜΙΑ ακίνητη περιουσία: 530.000 πολίτες, δηλαδή το 8%
  • Με περιουσία ως 150.000 € : 5.130.000 πολίτες, δηλαδή το 79%
  • Με περιουσία άνω των 150.000 €: 000 πολίτες, δηλαδή το 13%

Δηλαδή μας δουλεύουν. Αφού ευνοούν φορολογικά το ανώτερο 13% των πολιτών. Ύστερα βαφτίζουν αδιάντροπα το 13% ως «συντριπτική πλειοψηφία».

Ζούνε σε άλλο κόσμο

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ζούνε σε άλλα σπίτια, πάνε σε άλλα σχολεία και πανεπιστήμια, κυκλοφορούν σε άλλες περιοχές και τον χειμώνα και το καλοκαίρι, ζούνε σε μια δική τους φούσκα, μακριά από την κοινωνική πλειοψηφία. Δεν είναι  μόνο μια ελίτ που αδιαφορεί για όλους τους άλλους. Είναι μια ελίτ που δεν έχει ιδέα για όλους τους άλλους.

Ευχόμαστε στις επόμενες εκλογές τη Ν.Δ. να την ψηφίσει στις εκλογές η «συντριπτική πλειοψηφία» του 13% που εκπροσωπούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσει να στηρίζει τη «μειοψηφία» του 87%.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live