14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Νικητής βγήκε ο Γιώργος Κονταξάκης στη μάχη για τη ζωή του – Το “ευχαριστώ” σε όσους τον στήριξαν και στο προσωπικο του Νοσοκομείου Χανίων

Ημερομηνία:

Περιπέτεια στην υγεία του πέρασε ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης και Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χανίων κ. Γιώργος Κονταξάκης, όμως βγήκε νικητής. Σε κείμενο που ανέρτησε στο facebook αναφέρει τα εξής:

“Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… Νικήσαμε!!!

Φίλες και φίλοι,

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισα ένα μεγάλο πρόβλημα που αφορούσε την υγεία μου. Νοσηλεύτηκα στο Νοσοκομείο Χανίων για 18 ημέρες, λόγω ενός θρόμβου που παραλίγο να μου στοιχίσει τη ζωή…αλλά δεν τα κατάφερε!

Πέσαμε, Παλέψαμε, αλλά Σηκωθήκαμε ξανά και τέλος Νικήσαμε!

Ο λόγος που σήμερα επέλεξα να σας γράψω και να απευθυνθώ σε όλους σας είναι το γεγονός ότι αυτές οι μέρες, τα χιλιάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα που δέχθηκα από εσάς ήταν συγκινητικά και αυτά που μου έδιναν τη δύναμη που χρειαζόμουν για να αντέξω… Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου τόσους πολλούς φίλους που σε σκέφτονται και σε αγαπούν!
Μέσα από αυτό το βήμα λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου και να ευχηθώ, σε όλες και όλους, το πολυτιμότερο αγαθό: ΥΓΕΙΑ!!!

Για τους ανθρώπους που εργάζονται νυχθημερόν στο νοσοκομείο, τι μπορώ να πω; Ότι και να πω θα είναι λίγο. Οι Άνθρωποι αυτοί, πραγματικά ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ και χρειάζονται την ηθική στήριξη όλων μας…γιατί την αξίζουν!!! Γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά για να μας κρατάνε υγιείς! “Κερδίζουν με το σπαθί τους”, τη μάσκα τους, τις γνώσεις τους και την ανθρωπιά τους, το σεβασμό, την εκτίμηση και τη στήριξή μας!Ιδιαίτερα δε, στον κ. Μπέα, τον Διοικητή του Νοσοκομείου, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει κάνει ήδη! Γιώργο keep going!!!

ΥΓ: Λία, Γιώργο, Νίκο, Πάρη είμαστε πάλι μαζί, όλοι καλά…στο σπίτι μας!!!”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ