13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Νοσοκομείο Χανίων: Ανοιχτό όλη την ημέρα το Ιατρείο Πόνου στις 8 Νοεμβρίου

Ημερομηνία:

Ανοικτό θα παραμείνει την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022 όλη την ημέρα το Ιατρείο Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας.

Το Ιατρείο Πόνου του Γ.Ν. Χανίων απευθύνεται σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο πόνο, κυρίως καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα και πάσχοντες από χρόνια μυοεσκελετικά προβλήματα.

Όποιος ασθενής επιθυμεί να επισκεφθεί το Ιατρείο Πόνου του Γ.Ν. Χανίων για πρώτη φορά μπορεί να κλείσει ραντεβού έως και την Δευτέρα 07/11/2022 στο τηλέφωνο 28210-22625 σε ώρες εξωτερικών ιατρείων (από τις 08.00 έως τις 14.00).

Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗΣΥΑ) για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της ελεύθερης και δωρεάν πρόσβασης στα Δημόσια Ιατρεία Πόνου όλων των ασθενών με χρόνιο πόνο.

Στόχος είναι να περάσει το μήνυμα στους ασθενείς ότι η αντιμετώπιση του πόνου, σύμφωνα και με την διακήρυξη του Ελσίνκι, αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και πρέπει να έχει την ίδια προτεραιότητα όπως η αντιμετώπιση των υπόλοιπων νόσων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ