25.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

ΝΟΧ-Πόλο: Φυσιολογική ήττα από Χίο

Ημερομηνία:

Για τρία περίπου οκτάλεπτα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ήταν ανταγωνιστικός απέναντι σε ένα από τα φαβορί της Α1 πόλο ανδρών, τη Χίο, αλλά τελικά δεν άντεξε μέχρι τέλος και γνώρισε φυσιολογική ήττα με 11-3, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για την 18η αγωνιστική.
Μέχρι την 3η περίοδο το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη ήταν κοντά στο σκορ (3-6), αλλά ένα σερί 0-5 του Ν.Ο. Χίου έφερε το παιχνίδι στο τελικό 3-11.

Τα 8λεπτα: 1-4, 0-2, 2-0, 0-5

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Σολανάκης, Μαζοκοπάκης, Μαρκάκης, Χαριτάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Δερμιτζάκης, Σαρτζετάκης 1, Κεραμιανάκης, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης, Ντούλος 2, Κουμής

Χίος (Βαγγέλης Ρούπακας): Καραμπέτσος, Μιράλης 1, Ράτζεν, Κατσουλάκης, Χατζηθεοδώρου 1, Θεοδωρόπουλος 3, Κανδιόγλου Γ., Ντόσκας 1, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γ. 2, Βλοντάκης 3, Γαβαλάς, Μισεντζής, Πισίας, Σωτηράκης

Διαιτητές: Μπιράκης, Δαμιανάκης

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ