12.8 C
Chania
Thursday, December 25, 2025

Ντιέγκο Μαραντόνα: Απίστευτος ισχυρισμός από γιατρό – «Οπαδοί ήθελαν να κλέψουν την καρδιά του»

Ημερομηνία:

Σε έναν απίστευτο ισχυρισμό αναφορικά με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, προχωρά ο γιατρός-δημοσιογράφος Νέλσον Κάστρο.

Λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του παγκοσμίως αγαπημένου ποδοσφαιριστή, ο Κάστρο στο βιβλίο του με τίτλο «Η υγεία του Ντιέγκο», που μόλις κυκλοφόρησε, υποστηρίζει ότι σκληροπυρηνικοί οπαδοί και θαυμαστές του Μαραντόνα, σκόπευαν να αφαιρέσουν την καρδιά του!

«Υπήρχε μια ομάδα των σκληροπυρηνικών οπαδών της Χιμνάσια, οι οποίοι σχεδίαζαν να αφαιρέσουν την καρδιά από το πτώμα. Αυτό, τελικά, δεν συνέβη. Θα ήταν μια εξαιρετικά απεχθής πράξη. Οι αρχές εντόπισαν αυτά τα σχέδια και τα απέτρεψαν. Η καρδιά του, όμως, αφαιρέθηκε για να ερευνηθούν καλύτερα τα αίτια του θανάτου του», αναφέρει ο Κάστρο.

Σε άλλο σημείο, υποστηρίζει ότι η καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα ζύγιζε το διπλάσιο από το φυσιολογικό βάρος, που είναι τα 500 γραμμάρια και αυτό ήταν ένα δείγμα της επιβαρυμένης υγείας του.

«Ήταν εθισμένος σε οτιδήποτε μπορούσε να είναι καταστρεπτικό. Ήταν εθισμένος στα πάντα. Το πρόβλημά του ήταν ότι ουδέποτε έδειξε διάθεση να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε», αναφέρεται σχετικά.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...