Ντροπή: Κατέρρευσε το Διοικητήριο στο Φρούριο Ιτζεδίν λόγω εγκατάλειψης

Κανένα σχόλιο

Ιστορικά μνημεία του τόπου καταστρέφονται λογω της εγκατάλειψης. Ένα από αυτά είναι και το Φρούριο Ιτζεδιν το οποίο όπως φαίνεται και στη φωτογραφια τμημα του κατάρρευσε.

Με ανάρτησή της η Ειρήρη Καλαϊτζάκη ενημέρωση ότι το διοικητήριο του Φρουριου γκρεμίστηκε ολότελα αυτο τον χειμώνα που πέρασε, κάτι που αν μη τι αλλο αποδεικνύει τις συνθήκες εγκατάλειψης παρά το φαινομενικό ενδιαφέρον που έχει δειξει ανά καιρούς η πολιτεία.

Γράφει στην ανάρτησή της η Ειρήνη Καλαϊτζάκη:

Γκρεμίστηκε ολότελα το διοικητήριο αυτόν τον παράξενο χειμώνα.
Αλιβάνιστη η εκκλησιά για δεύτερη χρονιά και δίχως…

Δημοσιεύτηκε από Irene Kalaitzaki στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live