Ντροπή! Στέλνουν αποκριάτικες στολές, νυφικά, άπλυτα εσώρουχα στους σεισμόπληκτους – “Βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του”

Κανένα σχόλιο

Ζουν ανάμεσά μας και δε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα γι’ αυτό…

Κάποιοι συμπολίτες μας φαίνεται ότι με πρόφαση την αλληλεγγύη στους σεισμοπληκτους βρήκαν ευκαιρία να κάνουν ένα γερό ξεσκαρτάρισμα.

Έτσι, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του και ο Αρχιμανδριτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης, έστειλαν ότι άχρηστο και για πέταμε είχαν στους ανθρωπους που είχαν ανάγκη, από νυφικά και αποκριάτικες στολές μέχρι …άπλυτα εσώρουχα.

"Sponsored links"

Μόνο ντροπή.

Πιο αναλυτικά, σε ανάρτησή του ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης  αναφέρει:

“Αγαπητοί αδελφοί, βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Μας έχετε στείλει πολλούς τόνους ρούχα άχρηστα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, κουβέρτες σκοροφαγομενες, φορεμένα σκισμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα, σκισμένα σεντόνια, χιλιάδες παπούτσια σκισμένα.

Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρταρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live