Ντόρα Μπακογιάννη για θάνατο Σ. Βαλυράκη: “Πορευτήκαμε σε αντίθετα στρατόπεδα αλλά και μαζί στον αγώνα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας”

Κανένα σχόλιο

Συλληπητήριο μήνυμα βουλευτίνας Χανίων της Νέας Δημοκρατιας κ. Ντόρας Μπακογιάννη:

Με τον Σήφη Βαλυράκη πορευτήκαμε σε αντίθετα στρατόπεδα αλλά και μαζί στον αγώνα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας.

Ήταν ένας πολιτικός με όραμα, με πείσμα, στην υπεράσπιση των ιδεών του. Ένας άνθρωπος που αναμφισβήτητα τίμησε την ψήφο των Χανιωτών.

"Sponsored links"

Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις