Ντ. Μπακογιάννη για τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία: “Θα είναι τεράστιο λάθος να μεταφέρουμε την μάχη που έχουμε με την τρομοκρατία σε μια μάχη μεταξύ θρησκειών”

Κανένα σχόλιο

Θέση για τα γεγονότα στη Γαλλία μετά τις απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις και τη στάση που τηρεί ο Μακρόν με την απόφασή του για προβολή προσβλητικών απεικονίσεων για το Ισλάμ σε δημόσια κτίρια πήρε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά FM.

Όπως είπε η κ. Μπακογιάννη:

Θα είναι τεράστιο λάθος να μεταφέρουμε την μάχη που έχουμε με την τρομοκρατία σε μια μάχη μεταξύ θρησκειών. Ο εχθρός μας είναι η τρομοκρατία.

"Sponsored links"

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη της Γαλλίας να υπερασπιστεί τις αξίες της, αλλά θεωρώ ότι οι απεικονίσεις στα δημόσια κτίρια θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Δεν είναι ένας πόλεμος με το Ισλάμ, αλλά με τα ριζοσπαστικά και επικίνδυνα στοιχεία του.

Με ανησυχεί η προσπάθεια του Ερντογάν να φανατίσει τους απανταχού μουσουλμάνους. Η Ευρώπη δεν θέλει να ανοίξει έναν πόλεμο με το Ισλάμ, διότι εμείς σεβόμαστε κάθε θρησκεία.

Όμως ο Ερντογάν ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο με την Αγία Σοφία και την Μονή της Χώρας. Πρόκειται για ένα αίσχος όχι μόνο για την χριστιανοσύνη αλλά και για τον παγκόσμιο πολιτισμό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live