Ντ. Μπακογιάννη: Δε θα σταματήσει και η “μεταρρυθμιστική προσπάθεια” στην Παιδεία επειδή η χώρα περνάει πανδημία

Κανένα σχόλιο

Την πεποίθησή της οτι το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της πανδημίας δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει και η κυβέρνηση να προχωρήσει σε “δομικές μεταρρυθμίσεις όπως αυτές στην παιδεία”, εξέφρασε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας στο ραδιοφωνικό σταθμό “ΘΕΜΑ”.

Πιο αναλυτικά, σε μηνύματα που ανέρτησε στο twitter αναφέρει:

Μια χώρα που περνάει πανδημία θα σταματήσει κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια;Η απάντηση μας είναι όχι.Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν.Γι’ αυτό ο λαος ψήφισε την Νεα Δηνοκρατία.Δεν δικαιολογείται να μην προχωρήσουν δομικές μεταρρυθμίσεις όπως αυτές στην παιδεία.

"Sponsored links"

Η Ελλάδα είναι σταθερή, ψύχραιμη και με αυτοπεποίθηση. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργαστεί με άλλες χώρες. Καταφέραμε να φέρουμε τους Τούρκους στις διερευνητικές και ας μην ήθελαν. Ταυτόχρονα όμως ενισχύουμε με όλα τα μέσα την άμυνά μας.

Γι’ αυτό προσπαθεί να αποφύγει την Χάγη γιατί εκεί η βασική της θέση θα ανατραπεί. Εμείς από την άλλη βασιζόμαστε στο διεθνές δίκαιο.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Η Τουρκία έχει μονομερείς αξιώσεις και θέσεις τις οποίες δεν αποδέχεται κάνεις στην διεθνή κοινότητα.

Η Τουρκία προτιμά την πολιτική των κανονιοφόρων και όχι τον διάλογο. Αλλά στην εποχή που ζούμε αυτά δεν γίνονται αποδεκτά από την διεθνή κοινότητα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live