Ντ. Μπακογιάννη: “Η ΝΔ έχει αποδείξει τη περιβαλλοντική της ευαισθησία” αλλά “δεν γίνεται να χρειάζονται 6, 8 χρόνια για να γίνει μια επένδυση”

Κανένα σχόλιο

«Η ΝΔ έχει αποδείξει τη περιβαλλοντική της ευαισθησία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο σοσιαλιστής Τίμερμανς έχει χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «τον πιο πράσινο πρωθυπουργό της Ελλάδας». Διότι προχωράμε την απολιγνητοποίηση, για παράδειγμα, πολύ γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες της ΝΔ έχουν καταγραφεί σε διάφορες αποφάσεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες  αυτό το διάστημα» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στη συζήτηση για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο.

Επισήμανε ότι έχουμε πέντε καταδίκες του ευρωπαϊκού δικαστηρίου εξαιτίας της «περιβαλλοντικής ευαισθησίας» του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε «Δεν γίνεται σε μία ευρωπαϊκή χώρα να χρειάζονται 6, 8 χρόνια για να γίνει μια επένδυση».

Επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι  δεν μπορούμε  να εθελοτυφλούμε, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχει τίποτα στρεβλό στον τρόπο με τον οποίο προστατεύεται το περιβάλλον σημειώνοντας ότι  «πρέπει να γίνεται έλεγχος, να υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές, να γίνεται σωστά και γρήγορα η δουλειά του δημοσίου το οποίο θα πρέπει να αποφασίζει σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο».

"Sponsored links"

Τέλος η κ. Μπακογιάννη και αφού αναφέρθηκε στο  Φαράγγι της Σαμαριάς το οποίο, όπως είπε, εξαιτίας μιας πρωτοποριακής απόφασης του  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι σήμερα ένας περιβαλλοντικός θησαυρός, σημείωσε « σήμερα έχουμε την ανάγκη να προστατέψουμε και το Μπάλο και την Ελαφόνησο με αυστηρότατους όρους. Χαίρομαι όμως διότι ο φορέας διαχείρισης θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Χρειαζόμαστε έναν φορέα διαχείρισης, προστασίας  αυτών των θησαυρών που έχουμε, ο οποίος θα μπορεί να παίρνει χρήματα από την ΕΕ,  ο οποίος θα μπορεί πραγματικά και αποτελεσματικά να προστατεύσει το περιβάλλον».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live