Ντ. Μπακογιάννη: “Η τουρκική πολιτική αποτελεί πλέον πρόβλημα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την ΕΕ”

1 Σχόλιο

Πρόβλημα για όλη την Ευρώπη, είπε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ 100,3, ότι έχει γίνει η πολιτική της Τουρκίας.

Πιο αναλυτικά είπα:

Ο Ερντογάν έχει προχωρήσει σε υπερεπέκταση σε Συρία, Λιβύη και Ιράκ. Έχει και το εσωτερικό του μέτωπο. Σήμερα θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι παρών στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτός είναι ο στόχος του.

"Sponsored links"

Η ένταση είναι πολύ μεγάλη. Είχαμε μια αποκλιμάκωση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτούμε.

Η τουρκική πολιτική αποτελεί πλέον πρόβλημα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την ΕΕ. Η Γερμανία αν και είχε ως τώρα ουδέτερη στάση, βγαίνει μπροστά και πιέζει την Τουρκία.

Η Ελλάδα απαντάει στις τουρκικές προκλητικότητες με ψυχραιμία και ταυτοχρόνως με αποφασιστικότητα. Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματά της.

Η επιστροφή στο διάλογο με την Τουρκία απαιτεί να μην υπάρχει κλίμα έντασης, όπως υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Το ισχυρότερο όπλο της Ελλάδας είναι το Διεθνές Δίκαιο και αυτό προβλέπει ότι για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών απαιτείται διάλογος και να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των χωρών. Άρα η Τουρκία οφείλει να τηρήσει το Διεθνές Δίκαιο και ως προς αυτό το σκέλος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις