Ν. Βουρλάκης: Δυστυχώς, συσχετίζεται η έξωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τη Μονή Γουβερνέτου, με το μπλοκάρισμα του δρόμου – Να μη φύγουμε κι ας μας πάνε στον Εισαγγελέα

Κανένα σχόλιο

Ερωτηματικά προκαλούν οι τελευταίες ενέργειες της Μονής Γουβερνέτου, σύμφωνα με τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκο Βουρλάκη, για τον αν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ της απόφασης για έξωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τη Μονή Γουβερνέτου και της απόφασης για μπλοκάρισμα της πρόσβασης των πολιτών από την ίδια Μονή.

Είπε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του:

Θεωρούμε ότι υπάρχει συσχέτιση των δύο θεμάτων. Δυστυχώς υπάρχει συσχέτιση.

"Sponsored links"

Και δυστυχώς ένας φορέας όπως είναι η Εκκλησία που ευαγγελίζεται και την φιλανθρωπία αλλά και τη βοήθεια σε αδύναμες κοινωνικές τάξεις, έρχεται να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό σε ένα Δήμο που αν μια υπηρεσια του στηρίζει επί της ουσίας και με απτά αποτελέσματα αυτούς τους ανθρώπους, είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Και έρχεται και του λέει μέσα σε ένα μήνα, άντε σε δύο θα πρέπει να έχεις φύγει από εκεί, αντεκδικητικά.

Αν σήμερα ψηφίσουμε ομόφωνα αυτή την απόφαση για έγκριση μίσθωσης ακινήτου είναι σα να λέμε στη Μονή καλά μας τα κάνεις, ή πάρε το ακίνητο αφού είναι και δικό σου.

Είναι κοινωνικός χώρος. Θα πρέπει να καταψηφίσουμε.

Να μη φύγουμε από εκεί. Θα πρέπει να καταψηφίσουμε ώστε να αναγκάσουμε τη Μονή δημόσια να βγει να πει τον λόγο που βγάζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο από εκεί. Αν έχουνε τα κότσια…

Ας πάνε στον Εισαγγελέα, ας πάνε όπου θέλουνε”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις