Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Αποχαιρετούμε τον Μανούσο Σπυριδάκη

Κανένα σχόλιο

Το άγγελμα της απώλειας του συντρόφου μας Μανούσου Σπυριδάκη μας συγκλόνισε.

Ο Μανούσος  με μια διαδρομή ζωής που χώρεσε μέσα της  διδασκαλία στις μαθητικές αίθουσες, κινηματικούς αγώνες, μεστή και πλούσια συνδικαλιστική δράση, οραματικές  συνεταιριστικές πρωτοβουλίες, αφήνει αποτύπωμα περήφανης περπατησιάς και εντιμότητας.

Δάσκαλος, με την ευρύτερη έννοια του όρου, υπήρξε για όλους μας φωτεινό παράδειγμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στα πανανθρώπινα ιδεώδη  μέχρι την τελευταία  του πνοή .

"Sponsored links"

Το φευγιό του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία, στα Χανιά,  στο κόμμα και στις ζωές όλων εμάς που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε μαζί του για  μια καλύτερη χώρα.

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης, ευγνωμοσύνης  και τιμής  στην  διαδρομή  και τη προσφορά του  ο Γραμματέας και τα μέλη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. :

-Εκφράζουν  τα ειλικρινή  τους συλλυπητήρια στους οικείους του

– Θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

-Θα καταθέσουν χρηματικό ποσόν στο Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του

Καλοτάξιδος αγαπημένε μας Μανούσο.

Θα κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη σου και πάντα η φωτεινή διαδρομή σου  θα αποτελεί πηγή έμπνευσης  και αγωνιστικής εγρήγορσης για όλους μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live