Ν. Χουντής: “Η κυβέρνηση αγωνίζεται για μία συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμά μας”

Κανένα σχόλιο

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται για μια συμφωνία, η οποία θα είναι συμβατή με το πρόγραμμά μας και δεν θα παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην ύπαρξη προόδου στις διαπραγματεύσεις, αφήνοντας αιχμές όμως για τη στάση των δανειστών, οι οποίοι εγείρουν απαιτήσεις που στόχο έχουν να εκθέσουν πολιτικά την κυβέρνηση.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι, «Οι δικές μας κόκκινες γραμμές, είναι πράγματα που δεν μπορούν, ευρωπαϊκοί τουλάχιστον θεσμοί, να τα ζητούν, γιατί αντιβαίνουν, εκτός των άλλων, στις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αναφέρομαι: εργασιακά, ασφαλιστικό κλπ, μέτρα δηλαδή μνημονιακά, που έφεραν λιτότητα και βάθυναν την ύφεση. Ο λαός δεν αντέχει άλλο σε τέτοιες πολιτικές και σε τέτοιες περικοπές».

"Sponsored links"

left.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις