Ξανά δακρυγόνα εναντίον διαδηλωτών στις Σκουριές

Κανένα σχόλιο

Η αστυνομία προχώρησε στη χρήση δακρυγόνων κατά των διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Κάκαβο στις Σκουριές, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εξόρυξη χρυσού.

Κοινό αίτημα των οργανώσεων και των επιτροπών που διοργάνωσαν την κινητοποίηση και αγωνίζονται εδώ και πολύ καιρό γιατο θέμα,  είναι να χαρακτηριστεί η περιοχή ως απομεταλλευτική ζώνη, γιατί αλλιώς οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, αφού ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η διαθεσιμότητα των εργαζομένων των μεταλλείων, αλλά και το χρονικό διάστημα για το οποίο οι Σκουριές θα παραμείνουν κλειστές.

Κινητοποιήσεις και από τους εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός

"Sponsored links"

Μέτρα έλαβε η αστυνομία και κατά περίπου 800 εργαζομένων της “Ελληνικός Χρυσός”, που συγκεντρώθηκαν έξω από το εργοστάσιο και πέταξαν αντικείμενα κατά των αστυνομικών.

Οι εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός» έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στο επ΄αόριστον κλείσιμο των δρόμων της περιοχής, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να ανακαλέσει τις τεχνικές μελέτες της εταιρείας για τα έργα στις Σκουριές και στην Ολυμπιάδαμ κάτι που οδήγησε την εταιρεία στην ανακοίνωση πως θα θέσει σε διαθεσιμότητα τους εργαζόμενους.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις