Ξανααναρτήσανε στο Λόφο Καστέλι πανό ενάντια στην ξενοδοχοποίηση και υπέρ της κατάληψης Rosa Nera | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Αναρτήθηκε ξανά στο ίδιο σημείο στο τοίχος του Λόφου Καστελίου πανό το οποίο αναφράφει “ούτε πισίνα, ούτε σπα, rosa nera κατάληψη ξανά”. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πανό είχε αναρτηθεί πρώτη φορά στην κινητοποίηση που είχε πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γιαλί Τζαμισί στις 6 Ιανουαρίου.

Για την ανάρτηση του πανό ανέβηκε και σχετικό κείμενο το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό στη σελίδα στο facebook “Αυτοοργανωμένοι Δημόσιοι Χώροι”:

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο στο λιμάνι των Χανίων: Η επιστροφή του “ούτε πισίνα, ούτε σπα, rosa nera κατάληψη ξανά”!!!

"Sponsored links"

Επανεμφανίστηκε το πανό το οποίο είχε κρεμαστεί σε αιφνιδιαστική διαμαρτυρία στα αστυνομοκρατούμενα και αποκλεισμένα βυζαντινά τείχη του Λόφου, αλλά αυτή την φορά μόνο του!

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, άνεργος που πέρναγε από την περιοχή, ορκίζεται μάλιστα πως άκουσε το πανό να του τραγουδάει γλυκά!

Άλλες διφορούμενες μαρτυρίες από το λιμάνι λένε πως το πανό σύρθηκε, αναρριχήθηκε και κυμάτισε μόνο του πάλι στη θέση του, ώστε να ξαναδιαμαρτυρηθεί ενάντια στους βάρβαρους ακροδεξιούς εκμεταλλευτές που έχουν αποκλείσει τον χώρο, κατέστρεψαν την λαϊκή βιβλιοθήκη 2000 τίτλων, το θέατρο και άλλες συλλογικές υποδομές των τοπικών κινημάτων ενώ έχουν κλέψει τα συλλογικά και δημόσια αγαθά που υπερασπίστηκε η Κατάληψη Rosa Nera.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις