Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων ενημερώνει τους γονείς και τους κηδεμόνες που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να εισαχθούν στην Α΄ Τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων κατά το σχολικό έτος 2021-2022 ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως και την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης.

Ο/Η κηδεμόνας που υποβάλλει τη δήλωση θα πρέπει να την οριστικοποιήσει και να σημειώσει τον κωδικό και το κλειδί της αίτησης που αποδίδονται αυτόματα καθώς είναι απαραίτητα στοιχεία για την παρακολούθηση της διαδικασίας.

Οι υπό πλήρωση θέσεις είναι 70 και η επιλογή των μαθητών θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονική κλήρωση την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 σύμφωνα με την 58877/Δ6/25-05-2021 (ΦΕΚ 2184 τ.Β.) Υπουργική Απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.

"Sponsored links"

Οι καταστάσεις υποψηφίων και ο πίνακας των εισακτέων και επιλαχόντων/ουσών θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live