Ξεκίνησε η εφαρμογή της απαλλαγής τελών για τις πληττόμενες επιχειρήσεις

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει, πως το τελευταίο διάστημα εφαρμόζει ήδη την απαλλαγή στα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για στήριξη της επιχειρηματικότητας λόγω Covid-19.

Πάνω από 2.500 επιχειρήσεις του Δήμου μας, αρχίζουν ήδη να βλέπουν στα τιμολόγια τους από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, την απαλλαγή των δημοτικών τελών για την περίοδο του lockdown.

Παράλληλα, η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου προχώρησε σε διαγραφή των τελών, που προέκυψαν από διόρθωση τετραγωνικών ακινήτων, για όσους εκμεταλλεύτηκαν τη ρύθμιση που ίσχυε για το 2019.

"Sponsored links"

Η ρύθμιση αφορούσε στη βεβαίωση αναδρομικών τελών, με ελαφρύνσεις σε προσαυξήσεις και πρόστιμα, χρεώσεις που στο σύνολό τους διαγράφηκαν από τους δικαιούχους με παρέμβαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στο Υπουργείο Εσωτερικών, αντιμετωπίζοντας έτσι την αδικία που δημιουργήθηκε, σε σύγκριση με εκείνους που επωφελήθηκαν από τη ρύθμιση τετραγωνικών για το 2020.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live