Ξεκινάει το μεγάλο έργο του Δήμου Χανίων για την ανάπλαση της οδού Μονής Γωνιάς στη Νέα Χώρα

Κανένα σχόλιο

Ξεκινάει το μεγάλο έργο του Δήμου Χανίων για την καθολική ανάπλαση της οδού Μονής Γωνιάς, από τη συμβολή της με την οδό Σελίνου έως την οδό Κισσάμου, στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Οι εργασίες σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 20/02/2023, από το ύψος της συμβολή της οδού Μ. Γωνιάς με την οδό Σελίνου και θα κατευθύνονται προς τα δυτικά.

Στο πλαίσιο του έργου, θα γίνεται τμηματική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας στην οδό καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών και καλούνται οι οδηγοί ν΄ αποφεύγουν την προσέγγιση στο σημείο των εργασιών και να επιλέγουν διαφορετικά σημεία για τις μετακινήσεις τους.

"Sponsored links"

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του προσεγγίζει τους 12 μήνες, ωστόσο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τους θερινούς μήνες, έπειτα από τις διαβεβαιώσεις της αναδόχου εταιρίας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live