14.8 C
Chania
Saturday, February 14, 2026

Ξεκινά στα Χανιά η δίκη για τον ξυλοδαρμό 40χρονης από τον πρώην σύζυγό της

Ημερομηνία:

Στο δικαστικό μέγαρο των Χανίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα (7/10) η δίκη για το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, έξω από το Δημαρχείο, στις Βρύσες Αποκορώνου.

Όπως γράφει η ertnews.gr, o πρώην σύζυγος 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, επιχείρησε στις 13 Σεπτεμβρίου να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει -όπως ισχυρίστηκε – στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ την κλώτσησε και στο πόδι. Η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια, που το αγοράκι βρέθηκε στον δρόμο, μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτου, που ευτυχώς σταμάτησε έγκαιρα.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται ότι ο 40χρονος είχε σταθμεύσει νωρίτερα το αυτοκίνητό του έξω από το Δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια βγήκε και περίμενε τη στιγμή που η πρώην σύζυγός του, θα πήγαινε το τετράχρονο αγοράκι τους στο σχολείο. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι όταν ο πατέρας πλησιάζει και αγκαλιάζεται με το παιδί του, η μητέρα δεν παρεμβαίνει, αντίθετα, δίνει χρόνο στον πατέρα να του μιλήσει.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενεργοί Πολίτες Πλατανιά: Το «Χρυσό Βραβείο» σκοντάφτει σε συρματοπλέγματα;

Αντιμέτωποι με κλειστές διόδους και αυθαίρετες περιφράξεις βρίσκονται περιπατητές...

Καταγγέλουν περιβαλλοντικό «έγκλημα» στην Παχιά Άμμο: Στο χείλος του αφανισμού τα λιβάδια Ποσειδωνίας;

Σε δραματική έκκληση προχωρά ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού,...

Ψήφισμα ΕΛΜΕ Χανίων για την απελευθέρωση του Μοχάμεντ Χατίμπ

Η ΕΛΜΕ Χανίων εξέδωσε ψήφισμα στήριξης για την άμεση...

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του Μαρίνου Λεντέρη: Εντοπίστηκε σώος στο Ηράκλειο

Μετά από τρεις ημέρες αγωνίας και την ενεργοποίηση του...