Ξεκινούν εμβολιασμοί και σε χωριά της Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Εμβολιασμών και της επιτάχυνσης της υλοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος, το Υπουργείο Υγείας, τα συναρμόδια Υπουργεία και οι οικείες Υγειονομικές Περιφέρειες πρόκειται να υλοποιήσουν επιχειρησιακό πρόγραμμα για την κάλυψη απομακρυσμένων ή/και δυσπρόσιτων περιοχών, ανεξαρτήτως της εμβολιαστικής τους κάλυψης.

Οι εμβολιασμοί θα διενεργηθούν κατά τα χρονικά διαστήματα Δευτέρα, 5 Ιουλίου έως Τρίτη 20 Ιουλίου (α’ δόση) και Δευτέρα, 26 Ιουλίου έως Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 (β’ δόση).

Σε κάθε Δήμο, και λαμβάνοντας υπόψη την ταυτόχρονη ανάπτυξη εμβολιαστικών σημείων σε όλη την Κρήτη, θα αναπτυχθούν τρία ή τέσσερα εμβολιαστικά σημεία σε αντίστοιχες τοπικές κοινότητες, τα οποία θα λειτουργήσουν για σύντομο χρονικό διάστημα (1-2 ημερών), ανάλογα με τη δήλωση πρόθεσης εμβολιασμών από τους πολίτες.

"Sponsored links"

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τις μονάδες υγείας αρμοδιότητάς της και τους αντίστοιχους ιατρικούς συλλόγους, θα στελεχώσει τα εν λόγω εμβολιαστικά σημεία, παρέχοντας τα εμβολιαστικά σκευάσματα και τα απαιτούμενα αναλώσιμα.

Για τον Δήμο Κισσάμου, τα σημεία αυτά θα είναι:

1. Πρώην Δημαρχείο Έλους
2. Πρώην Δημαρχείο Δραπανιά
3. Αίθουσα Συλλόγου Γυναικών Πλατάνου

Για να αποφευχθεί η απώλεια δόσεων εμβολίων, παρακαλούνται οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους στο τηλέφωνο 28223-40241 μέχρι 30-06-2021 ώστε να ενημερωθεί στη συνέχεια η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.
Εκ του Δήμου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live