Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς-βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, ανακοινώνονται τα ακόλουθα στοιχεία σχετικά με την υποβολή αιτήσεων και τις προϋποθέσεις για τις εγγραφές στους παιδικούς – βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2022-2023, μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ και τη χορήγηση voucher στις ωφελούμενες μητέρες.

Η  ΕΕΤΑΑ έχει ανακοινώσει ότι τα τελικά αποτελέσματα χορήγησης voucher, θα αναρτηθούν 30/8/2021. Μητέρες κάτοχοι αξιών τοποθέτησης (voucher), που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε βρεφικό – παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό του ΔΟΚΟΙΠΠ θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στην ηλεκτρονική σελίδα dokoippvoucher.aitiseispoliton.gr

(η πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί στις 31/8).

"Sponsored links"

Αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν από τη Τετάρτη 31/8/2022 έως και την Κυριακή 4/9/2022.

Στην ηλεκτρονική αίτηση, οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι δύο σταθμούς από τη λίστα των σταθμών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Επίσης θα πρέπει να επισυνάψουν ηλεκτρονικά το voucher που τους έχει χορηγηθεί , το έγγραφο της ΕΕΤΑΑ που αναφέρει τη μοριοδότηση που τους έχει δοθεί από την ΕΕΤΑΑ, πιστοποιητικό οικ. κατάστασης ή ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, βεβαίωση παιδιάτρου και τις σελίδες από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού με τα εμβόλια που πρέπει να έχουν γίνει, βάσει της ηλικίας του.

Η επιλογή των βρεφών και νηπίων θα γίνει βάσει της μοριοδότησης που τους έχει δοθεί από την ΕΕΤΑΑ, των σταθμών που έχουν δηλώσει και των θέσεων που υπάρχουν ανά σταθμό.

Στα παιδικά τμήματα εγγράφονται νήπια που έχουν γεννηθεί από 1/1/2019 έως και 31/3/2020.

Στα βρεφικά τμήματα εγγράφονται βρέφη που έχουν γεννηθεί από 1/4/2020 έως και 31/3/2021.

Τα τελικά αποτελέσματα εγγραφών θα αναρτηθούν στη σελίδα του Δήμου Χανίων chania.gr και στη σελίδα του ΔΟΚΟΙΠΠ dokoipp.gr, με πίνακες εγγραφόμενων βρεφών και νηπίων ανά σταθμό και πίνακες επιλαχόντων ανά σταθμό.

Οι γονείς που τα τέκνα τους παρουσιάζονται στους πίνακες των εγγραφόμενων βρεφών και νηπίων, θα πρέπει στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με το σταθμό για την υπογραφή της σύμβασης.

Αιτήσεις κατόχων voucher θα μπορούν να γίνουν για τους κάτωθι σταθμούς:

 • Γ΄ Παιδικός σταθμός, Παπαναστασίου & Ρ. Κούνδουρου Λενταριανά,
 • 56 Νήπια
 • Δ΄ Παιδικός σταθμός,  Αναγν. Μάντακα Παχιανά,  48 Νήπια
 • Ζ΄ Παιδικός σταθμός,  Ελ. Βενιζέλου 168α Χαλέπα, 32  Νήπια
 • Α΄ Βρεφονηπιακός σταθμός Σούδας, Εθνάρχου Βενιζέλου 4 Σούδα,  10 Βρέφη και 40 Νήπια
 • Παιδικός σταθμός Ελ. Βενιζέλου, Νεροκούρου 112, 48  Νήπια
 • 1ος Βρεφονηπιακός σταθμός  Ακρωτηρίου,  Καραϊσκάκη 1 Κουνουπιδιανά,      10  Βρέφη και 36 Νήπια
 • Νηπιακός σταθμός ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ, Νεροκούρου 112,  36  Νήπια
 • Βρεφονηπιακός σταθμός  Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ, οδός Νικολακάκη Γαλατάς,
 • 18  Βρέφη και 80 Νήπια
 • Βρεφονηπιακός σταθμός Βαμβακόπουλου, Μπιρμπίλη 22 Βαμβακόπουλο, 18 Βρέφη και 35 Νήπια
 • Παιδικός σταθμός Περιβολίων, Πλατεία Ηρώων, 13 Νήπια
 • Α΄ Βρεφονηπιακός σταθμός δημοτικής κοινότητας Νεροκούρου, Γ. Καραϊσκάκη και Αρκαδίου, 10 βρέφη και 40 νήπια

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live