Ξεκινούν οι εργασίες στην Ιερά Μονή της Χρυσοσκαλίτισσας – Επίσκεψη Παπαδογιάννη στις εγκαταστάσεις

Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη εργασίας στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής της Χρυσοσκαλίτισσας, πραγματοποίησε, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης.

Η επίσκεψη έγινε ενόψει της επικείμενης έναρξης των εργασιών που αφορούν το έργο της «Αποκατάστασης και βελτίωσης των διαμορφώσεων του περιβάλλοντα χώρου της Μονής και του Παρθενώνα, καθώς και την τοποθέτηση Η/Μ εγκαταστάσεων και εξοπλισμού στο κτήριο του Παρθενώνα».

Ο κ. Παπαδογιάννης συνομίλησε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, με τον Ηγούμενο της Μονής, Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελο Κουμαρτζάκη, συνοδευόμενος από τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Ο.Α.Κ Δρ. Γιώργο Μπαζδάνη.

"Sponsored links"

Η σύμβαση του έργου, πρόκειται να υπογραφεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και η εκτέλεση του, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει άμεσα. Στόχος των εμπλεκόμενων πλευρών, είναι της εγκατάστασης του εργολάβου, να προηγηθεί η απαραίτητη ιεράρχηση των εργασιών, ώστε να διασφαλιστεί, τόσο η άρτια και απρόσκοπτη εκτέλεση του σημαντικού αυτού εκκλησιαστικού – πολιτιστικού ενδιαφέροντος έργου, όσο και η προσβασιμότητα των επισκεπτών, καθ’ όλη την διάρκεια εκτέλεσης του.

«Ξεκινάμε τις αμέσως επόμενες ημέρες, ένα αρκετά σημαντικό έργο, το οποίο θα αναβαθμίσει την συνολική εικόνα της εν λόγω Ιεράς Μονής. Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τους υπεύθυνους του μοναστηριού, προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν έγκαιρα, όλα τα ζητήματα που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν, ώστε η εκτέλεση των εργασιών στους χώρους της Μονής, να είναι σύμφωνη με τους όρους και τις τεχνικές προϋποθέσεις που έχουν προβλεφθεί από τους μελετητές και σύμφωνη με το γράμμα των αρχαιολογικών περιορισμών που διέπουν την περιοχή», ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο κ. Παπαδογιάννης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live