Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Rock Under the Clock 2019 στην Ανατολική Τάφρο | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Το Rock Under The Clock 2019 ολοκληρώθηκε με εκπληκτικό τρόπο, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με την προσέλευση του κόσμου να είναι πέρα από κάθε προηγούμενο

Το φεστιβάλ «θεσμός», πλέον, στην πόλη των Χανίων δίνει την ευκαιρία σε τοπικά σχήματα να γνωρίσουν, μέσα από workshop και να παίξουν μαζί σε μια μεγάλη συναυλία με έναν καλλιτέχνη διεθνούς καριέρας, διαφορετικό κάθε χρόνο.

Ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ακούσει τις μοναδικές μουσικές δημιουργίες των σχημάτων οι οποίες μέσα από το μεράκι τους και την συνεχή προσπάθεια τους βελτιώνονται συνεχώς.

"Sponsored links"

Η μουσική παρουσιάζεται όπως αγαπήθηκε από αυτούς τους πολύ νέους ανθρώπους με πάθος, ποιότητα και απροσδόκητο «επαγγελματισμό».

Παράλληλα το φεστιβάλ προσφέρει τα «έσοδα» από την μεγάλη αυτή συναυλία σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ποια συγκροτήματα έπαιξαν:

1000mods (Psychedelic Stoner Rock – Athens)
The Dragons (Rock – Chania)
Woodtales (Progressive Rock – Chania)
Cosmonuts (Psychedelic Rock, Rhythm n’ Blues – Chania)
Northwaves (Alternative Rock – Chania)

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Φωτο: Αθηνά Λε

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις