Οδηγός λεωφορείου στην Κρήτη βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη

Κανένα σχόλιο

Χίλια μπράβο στον οδηγό του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Γιάννη Φουκαδάκη, ο οποίος βρήκε το πορτοφόλι ενός 17χρονου και το παρέδωσε στην οικογένειά του, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μάλιστα, η οικογένεια του 17χρονου αναφέρει σε ευχαριστήριό της τα εξής:

Οι γονείς του Ιωάννη Θεοδωράκη, Νικόλαος Θεοδωράκης & Μαρία Κυπράκη εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου κ. Χαχλιουτάκη Εμμ. τον Αντιπρόερδο κ. Περουλιό Εμμ. Και τον Διευθυντή του ΚΤΕΛ κ. Χαλεπάκη Γεώργιο για τον άξιο συνεργάτη τους κ. Φουκαδάκη Ιωάννη οδηγό λεωφορείου ο οποίος την Παρασκευή 01/01/2016 εκτέλεσε στις 14:45 το δρομολόγιο Αγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα .

"Sponsored links"

Σε αυτήν την διαδρομή ο γιός μας Ιωάννης Θεοδωράκης 17 ετών ξέχασε το πορτοφόλι του μέσα στο λεωφορείο στο οποίο είχε την αστυνομική του ταυτότητα καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ .

Το πορτοφόλι το βρήκε ο οδηγός του λεωφορείου κ. Φουκαδάκης Ιωάννης ο οποίος και το παρέδωσε στις 02/01/2016 και ώρα 05:30 τα ξημερώματα λίγο πριν το πρώτο του δρομολόγιο στους οικογενειακούς μας φίλους και συμπολίτες του κ. Μανωλάκη Γεώργιο και Ερήνη & κ.Ζουμπουλάκη Εμμ. Και Μαρία τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς για κάθε τους προσπάθεια. Οι φίλοι μας της Ιεράπετρας δείχνουν το φωτεινό παράδειγμα της ανθρωπιάς !!

Η πράξη του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη στους δύσκολους καιρούς πού ζούμε είναι παράδειγμα ανθρωπιάς, τιμιότητας, αξιοπρέπειας, διότι παρά τις δυσκολίες των ημερών τα χρήματα δεν είναι το παν τελικά. Ιδιαίτερα όταν δεν μας ανήκουν . Η ανθρωπιά του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη αξίζει συγχαρητήρια. !! Τέτοιες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται από τα μέσα ενημέρωσης για να παραδειγματίζονται όλοι και να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας πού δεν νοιάζονται μόνο για τα χρήματα . 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε μια Νέα Δημιουργική Χρονιά, Υγεία και Ευτυχία για όλους τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου καθώς και στις οικογένειες τους

neatv.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις