18.8 C
Chania
Thursday, December 25, 2025

Οι γάτες του Κεδρόδασους | Φωτός

Ημερομηνία:

Το Κεδρόδασος είναι γνωστό ότι είναι πανέμορφο. Η παραλία ειναι γεμάτη με δέντρα αρκεύθου που μοιάζουν με κέδρους αλλά και αμμοθίνες και είναι φυσικό ότι αφού η ομορφιά της περιοχής διαδόθηκε θα προσελκούσε και ταξιδιώτες. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε οτι θα προσελκούσε είναι και… γάτες!

Για ποιο λόγο βρέθηκαν οι γάτες στο Κεδροδασος; Ίσως να φταίνε τα σκουπίδια που συγκεντρώνονται πάνω από την παραλία. Εκει άλλωστε είδαμε αρκετές ακόμα γάτες. Όμως βρήκαμε γάτα και στην παραλια.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η όμορφη γατούλα έκανε βόλτες στην παραλία του Κεδρόδασους ενώ ήταν αρκετή ήμερη ώστε να αφήνει τους ανθρωπους να τη χαϊδεύουν και να την ταϊζουν.

Βεβαίως, το ερώτημα είναι τι θα γίνει αν κι εφοσον αυξηθεί ο αριθμός των γατών και ποιες θα είναι οι πιθανές συνέπειες για το οικοσύστημα του Κεδρόδασους που πέραν των κέδρων εμπεριέχει και πολλά μικρά ζώα και πουλιά που είναι θηράματα των γατών.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...