20.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Οι δήμαρχοι στην Κρήτη που εκλέχθηκαν στον β’ γύρο των εκλογών

Ημερομηνία:

Δήμος Χερσονήσου: Νέος Δήμαρχος ο Ζαχαρίας Δοξαστάκης

Με ποσοστό που αγγίζει το 60, 1% και την ενσωμάτωση των ψήφων να έχει ολοκληρωθεί, ο Ζαχαρίας Δοξαστάκης επικεφαλής της παράταξης “Συνεννόηση” εκλέγεται νέος δήμαρχος Χερσονήσου.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κατάφερε να συγκεντρώσει α7.100 ψήφους και να λάβει 15 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ο συνυποψήφιός του και απερχόμενος δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος με την παράταξη “Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου, Μάλια, Χερσόνησος, Γούβες, Επισκοπή” κατάφερε να συγκεντρώσει 39,06% και να λάβει 6 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο και 4.551 ψήφους.

Δήμος Αγίου Νικολάου: Νέος Δήμαρχος ο Μανόλης Μενεγάκης με 53,1%

Με καταμετρημένα και τα 60 εκλογικά τμήματα στον Δήμο του Αγίου Νικολάου ο Μανώλης Μενεγάκης (ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – Μαζί, για το Δήμο Αγίου Νικολάου) εκλέγεται νέος δήμαρχος με ποσοστό 53,1% έναντι 46,8% που κατάφερε να συγκεντρώσει ο δεύτερος Θωμάς Χαριτάκης (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ).

Ο νέος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου έλαβε 6.304 ψήφους και 15 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο και ο Θωμάς Χαριτάκης 5.554 ψήφους και πέντε έδρες.

Δήμος Ιεράπετρας: Νέος Δήμαρχος ο Μανόλης Φραγκούλης με 59,2%

Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων να έχει πλέον έχει ολοκληρωθεί και στον Δήμο Ιεράπετρας, ο Μανόλης Φραγκούλης εκλέγεται νέος δήμαρχος με ποσοστό 59,5% και με 15 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο έναντι 40,4% που συγκέντρωσε ο Γιάννης Γουλιδακης ο οποίος εξασφαλίζει έξι έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Γιάννης Γουλιδακης ήρθε πρώτος με 36,4% και 5.084 ψήφους ενώ ο Μανώλης Φραγκούλης δεύτερος με 35,5% και 4.948 ψήφους.

ekriti.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...