Οι δημοσιογράφοι στα Χανιά περίμεναν τον Τσίπρα και αυτός έπινε τον καφέ του σε μέσο ενημέρωσης

Κανένα σχόλιο

Η επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά δεν είχε πολλές ειδήσεις. Πολίτες συγκεντρώθηκαν να χαιρετήσουν τον πρόεδρο της αντιπολίτευσης, ο Τσίπρας μίλησε στον κόσμο και στους καταστηματάρχες, έκανε δηλώσεις στους πολλούς δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί. Ήταν μια συνηθισμένη περιοδεία. Το μόνο που κάπως προξένησε αρνητική εντύπωση ήταν η αργοπορία του και ο λόγος της αργοπορίας.

Βλέπετε, αν και είχε ανακοινωθεί ότι ο κ. Τσίπρας θα βρισκόταν επί της Πλατείας Κοτζάμπαση στις 11 το πρωί ήρθε με μία ώρα και καθυστέρηση.

Περίμεναν οι δημοσιογράφοι, περίμεναν οι συγκεντρωμένοι πολίτες, βαρούσε και ο ήλιος, άφαντος ο πρόεδρος του κομματος της Αριστεράς.

"Sponsored links"

Πού ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Μα σε τοπικό μέσο ενημέρωσης όπου αφού έδωσε αποκλειστική συνέντευξη έκατσε και έφαγε και πρωινό.

Δικαίωμά του βεβαίως του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του οποιουδήποτε κόμματος να δίνει συνέντευξη όπου θέλει και όποτε θέλει, όμως αφού ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη δε μπορούσαν να ανακοινώσουν μια διαφορετική ώρα για την προγραμματισμένη επίσκεψή του στα Χανιά; Χαχόλοι είναι αυτοί που πήγαν στην ώρα που είχε ανακοινωθεί και περίμεναν;

Και τέλος πάντων, την επόμενη φορά ας μας το γνωστοποιήσει νωρίτερα, ώστε να πέρνουμε κατευθείαν τις δηλώσεις του από το μέσο ενημέρωσης της προτίμησής του.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live