15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οι δωσίλογοι ζουν και βασιλεύουν

Ημερομηνία:

Η παρουσία  του δικαστικού επιμελητή,  Παναγόπουλου ,στο Ρέθυμνο χωρίς άδεια της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών [ΟΔΕ]  , όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  του  και παράνομη  είναι και  παράτυπη και  ο ίδιος  είναι θρασύτατος  και χυδαίος η δε συμπεριφορά του δεν χαρακτηρίζει δημόσιο λειτουργό.

Αν κατάφερε να κινητοποιήσει ,το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, δύο μονάδες των ΜΑΤ και τους δύο υπεύθυνους της Αστυνομίας τους οποίους   κατονομάζει και ευχαριστεί  με ύφος μεγαλομανίας, τότε βρισκόμαστε σε μια προκλητική περίπτωση παράβασης καθηκόντων  και υπέρβασης εξουσιών.

Αυτός ο “κύριος” ανήκει στο Εφετείο Αθηνών και εκ του νόμου δεν έχει κανένα δικαίωμα να πραγματοποιήσει κατάσχεση εκτός Αθηνών Πειραιώς και Κυθήρων.Άρα ήρθε εδώ ως εκπρόσωπος των αμερικανικών funds για να κάνει την επεισοδιακή κατάσχεση στο κατάστημα  εντελώς παράνομα.  Το  “διάγγελμα” όπως το χαρακτήρισε και ο ίδιος  και το χυδαίο περιεχόμενο του μας παραπέμπει σε εποχές χούντας και στις ύβρεις του φιλοναζιστή Ρίχτερ που και εκείνος πριν λίγο καιρό, με τον ίδιο  χυδαίο και θρασύ τρόπο βρίζει τους Κρητικούς.

Αν αυτός εκπροσωπεί τους δημόσιους λειτουργούς, όπως ο υβριστής Ρίχτερ εκπροσωπεί τους πανεπιστημιακούς του Πανεπιστημίου Κρήτης που τον τίμησαν με ανώτατο τιμητικό τίτλο, μέχρι την ανάκληση αυτού του τίτλου και την συγνώμη που απαιτείται να δοθεί στους Κρήτες,  θεωρώ ότι διασύρεται με ευκολία ολόκληρος λαός χωρίς την παραδειγματική  τιμωρία των υπαιτίων και όχι μόνο την επίπληξη από τον Εισαγγελέα των Εφετών όπυ υπάγεται η ΟΔΕ.

Ελπίζουμε κάποιες πράξεις να αξιολογούνται  τελικά όπως πρέπει και όχι όπως δείχνουν οι σχέσεις και οι γνωριμίες με πρόσωπα ισχυρά.

Διαφορετικά είμαστε όλοι εμείς ,που κατεβαίνουμε να υπερασπιστούμε το αυτονόητο , αναλώσιμοι μη υπολογίσημοι  από την πολιτεία και στο έλεος θρασύτατων  δικτατορίσκων που παριστάνουν τους “άφοβους ” πίσω και κάτω από τις στολές των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αν δε τεθούν και ερωτηματικά για το σύννομο της όλης διαδικασίας τότε θα πρέπει να συζητηθεί και η προσαγωγή στο τμήμα και στο αυτόφωρο του συμπολίτη μας. Επίσης και η όλη κινητοποίηση των ανδρών των δύο μονάδων των ΜΑΤ για την ημέρα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2017 .Όλοι γνωρίζουμε ότι  οι χωρίς λόγους κινητοποιήσεις και έξοδα δεν δικαιολογούνται  εύκολα.

Ρένα Μαγιάφα
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...