Οι ευχές της Ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα για καλό Πάσχα

Κανένα σχόλιο

«Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα» εύχεται μ’ ένα tweet στα ελληνικά η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, με αφορμή το Ορθόδοξο Πάσχα.

Οι ευχές έρχονται δύο ημέρες μετά την επίθεση της εκπροσώπου Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία άσκησε κριτική στην Αθήνα για τον χαρακτηρισμό των Ρώσων διπλωματών ως «personae non gratae», ενώ -όπως ανέφερε στην ανάρτηση στο Telegram– η Ρωσία έχει σταθεί πολλές φορές στο πλευρό της Ελλάδας.

Ειδικότερα η κα Ζαχάροβα πήγε ακόμα πιο πίσω στο ιστορικό παρελθόν, μέχρι την Επανάσταση του 1821 και τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας σημειώνοντας με νόημα ότι «το ελληνικό κράτος, που δημιουργήθηκε χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας με πρώτο ηγέτη τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, έμεινε ουσιαστικά χωρίς διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα μας».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live