Οι κάτοικοι του Αλικιανού έκαναν αυτό που δεν έκανε 1 μήνα η πολιτεία – Έφτιαξαν δρόμο εκεί που υπήρχε η Γέφυρα Κερίτη

Κανένα σχόλιο

Οι βδομάδες περνούσαν και η πολιτεία δεν έκανε τίποτα. Όμως οι κάτοικοι των περιοχών πέραν της Γέφυρας Κερίτη που κατάρρευσε αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα που εντεινόταν όσο περνούσε ο καιρός. Έτσι, αφού πήραν την απόφαση μόνοι, μέσα σε ένα βράδυ έφτιαξαν δρόμο εκεί που υπήρχε η γέφυρα Κερίτη.

Όποιος περνά από το σημείο από σήμερα το πρωί βλέπει ότι εκεί που είναι πεσμένα τα κομμάτια της γέφυρας τώρα υπάρχει ένας δρόμος τον οποίο χρησιμοποιούν τα αμάξια για να διασχίζουν τον ποταμό.

Στην κατασκευή του δρόμου συμμετείχαν δεκάδες πολίτες αφού εξαιτίας της καταστροφής της γέφυρας οι περιοχές αντιμετώπιζαν τον οικονομικό μαρασμό.

"Sponsored links"

Όπως ανέφεραν, σκοπός τους δεν είναι να αντικαταστήσουν την πολιτεία, αφού επ΄ουδενί αυτή δε μπορεί να είναι μια μόνιμη λύση, όμως ήταν μια αναγκαία κίνηση εκ μέρους τους ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν.

Ο δρόμος, όπως είναι λογικό, είναι κατασκευασμένος δίχως να υπάρχει κάποια μελέτη κι ως εκ τούτου είναι άγνωστο τι κινδύνους εγκυμονεί η διέλευσή του. Όμως οι κάτοικοι αναλαμβάνουν το ρίσκο και περνάνε το σημείο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live