Οι καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης συλλέγουν υπογραφές ενάντια στη διοργάνωση του “Φεστιβάλ Γης” – Προτείνουν να πάει στην Αγυιά

Κανένα σχόλιο

Σύσσωμη φαίνεται είναι η αντίδραση των καταστηματαρχών της Παλιάς Πόλης μετά την απόφαση του Δήμου Χανίων για διοργάνωση του “Φεστιβάλ Γης” (πρώην Αγροτικός Αύγουστος) στη Δυτική Τάφρο.

Μάλιστα, έχουν ετοιμάσει και κείμενο διαμαρτυρίας το οποίο διακινείται μεταξύ των επαγγελματιών και συλλέγονται υπογραφές ενώ αποστάλθηκε τόσο προς το Δήμο Χανίων και την Αντιπεριφέρεια Χανίων όσο και στο Επιμελητήριο Χανίων καθώς και στην Ένωση Ξενοδόχων νομού Χανίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, την Ένωση Ενοικιαζόμενων Δωματίων ν. Χανίων, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Εστίασης ν. Χανίων και τον ΟΕΒΕ ν. Χανίων.

Τι προτείνουν; Τη μεταφορά του φεστιβάλ στην Αγυιά “χωρίς και εκεί να προβαίνουν σε πωλήσεις, αλλά μόνο στην προβολή των τοπικών προϊόντων”

"Sponsored links"

Πιο αναλυτικά, στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

‘Όλοι οι επαγγελματίες (Ύπνου, εστίασης, Τουριστικών καταστημάτων) της Παλιάς Πόλης, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας, στην απόφαση διοργάνωσης του Φεστιβάλ Γής (Αγροτικός Αύγουστος), στην περιοχή μας, χωρίς να έχει προηγηθεί ουδεμία διαβούλευση με μας, αλλά ούτε και τις επαγγελματικές μας Ενώσεις.

Οι διοργανωτές και ειδικά ο Δήμος, φαίνεται να αγνοούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα και την δραματική μείωση των θέσεων στάθμευσης στην περιοχή μας που με το φεστιβάλ, θα κάνουν την εξεύρεση θέσης στάθμευσης, όνειρο θερινής νυκτός, για τους επισκέπτες – πελάτες μας.

Επιτέλους ας σταματήσει η επίθεση στους στεγασμένους επαγγελματίες, που θα δεχθούν άλλο ένα ισχυρό και πολύπλευρο οικονομικό πλήγμα.

Ενημερώνουμε τους διοργανωτές, ότι την προβολή των τοπικών προϊόντων, την κάνουμε με επιτυχία, πολλά χρόνια στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις μας και μάλιστα χωρίς μουσικές και χορούς, αφού η πρόταση μας για “Γιορτές Παλιάς Πόλης” αγνοήθηκε.

Επειδή το επιμελητήριο Χανίων φαίνεται ότι έχει πάρει διαζύγιο με τους στεγασμένους επαγγελματίες, καλούμε τον Δήμο και την Αντιπεριφέρεια Χανίων, να μεταφέρουν το φεστιβάλ στην Αγυιά, χωρίς και εκεί να προβαίνουν σε πωλήσεις, αλλά μόνο στην προβολή των τοπικών προϊόντων.

Τέλος καλούμε τον Δήμο Χανίων, να ενδιαφερθεί για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων, της Παλιάς Πόλης, που επίμονα ζητάμε και όχι να την φορτώνει με νέα.

Η Παλιά Πόλη θέλει αγάπη και φροντίδα

Όνομα Επίθετο Υπογραφή

"Sponsored links"

Σημεία συγκέντρωσης Υπογραφών

1) Κλιματσάκης Μάρκος Τουριστικά Θεοτοκοπούλου 24

2) Aelios Design Hotel Ζαμπελίου 58

3) ΠΟΤΟΠΟΙΟΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗ Κυδωνίας 155

4) ekaterini Κατάστημα Τσουδερών 25

5) ekaterini Κατάστημα Κονδυλάκη 45

6) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ ΤΑΒΕΡΝΑ Θεοτοκοπούλου 30

7) ΠΑΝΣΙΟΝ “ΚΑΛΛΙΟΠΗ” Θεοτοκοπούλου 62

‘Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει την θέληση του στις σελίδες “Topanas Team” στο Messenger και στην σελίδα του συλλόγου Καταστηματαρχών Παλαιάς Πόλης, στο Viber.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live