Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χανίων συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις αλλά με ανοιχτό σχολείο – Εικαστικό «δρώμενο» για την έλλειψη μέτρων προστασίας | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χανίων με επιστολή τους ενημερώνουν για την απόφασή τους να συμμετάσχουν μεν στις μαθητικές κινητοποιήσεις, αλλά «με το σχολείο ανοιχτό για μαθήματα, συζητήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες».

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησαν και εικαστικό «δρώμενο», για να διαμαρτυρηθούν, όπως λένε σε σχετική επιστολή που υπογράφεται από το 15μελές και τους προέδρους των τμημάτων, «ως προς την έλλειψη σοβαρών μέτρων προστασίας της υγείας μας και τον απαράδεκτα μεγάλο αριθμό μαθητών στις σχολικές τάξεις (υπάρχουν αρκετά τμήματα και στο δικό μας σχολείο με 26, 25 & 24 μαθητές)».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις