Οι μηχανές της οργής…

Κανένα σχόλιο

Δεν έχουν τον Θεό τους. Με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους αλωνίζουν την εθνική στην ευθεία λίγο πριν την παράκαμψη για Βαμβακόπουλο.

Οι ώρες που «βασιλεύουν» και κάνουν τη ζωή δύσκολη στους συμπολίτες τους 1 έως 2.30 τα ξημερώματα.
Αυτοί οι «βασανιστές» κυκλοφορούν όλες τις ώρες και σε πολυσύχναστα σημεία χωρίς πινακίδες ή χωμένες βαθειά στο σκελετό της μηχανής ώστε να είναι δυσδιάκριτες.

Οι πάντες γνωρίζουν ποιοι είναι, εκτός από την Τροχαία που ξέρει να κάνει άλλα κατορθώματα, αλλά για ο κύριο που αφορά επιτέλους την απαραίτητη ηρεμία των πολιτών μέτρο, αδιαφορεί ή είναι ανίκανη να επέμβει.
Έλεος!

"Sponsored links"

Ν.Α.Ν.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις