Οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών σε νέα Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Χάρη Μαμουλάκη

Κανένα σχόλιο

Την αναμενόμενη διόγκωση των εκπαιδευτικών κενών και την αναγκαιότητα διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών, αναδεικνύει με την κατάθεση της επιστολής του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων ως Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων, μετά τις αναμενόμενες φετινές συνταξιοδοτήσεις των εκπαιδευτικών, τα κενά και οι ανάγκες θα διογκωθούν. Γι’ αυτό ζητείται η δημόσια δέσμευση της Υπουργού ότι θα γίνουν μόνιμοι διορισμοί το καλοκαίρι του 2023, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Επιπρόσθετα, ο Σύλλογος τονίζει ότι η υιοθέτηση ενός νέου συστήματος διορισμών εκπαιδευτικών που διαρρέεται από το Υπουργείο, έχει ως στόχο να μετρηθούν οι αντιδράσεις του εκπαιδευτικού κόσμου. Γι’ αυτό και είναι αναγκαία η παροχή διευκρινίσεων ως προς το περιεχόμενο του συγκεκριμένου συστήματος, καθώς και ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live