Οι οίκοι ανοχής άνοιξαν με γάντια, μάσκα και 15λεπτο, «δύσκολο για την κοπέλα και τον πελάτη αλλά πρέπει να τηρηθούν»

Κανένα σχόλιο

Οι οίκοι ανοχής άνοιξαν την Δευτέρα (7/6), με συγκεκριμένα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού. Η επαναλειτουργία τους γίνεται βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου του 2020.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι στους οίκους ανοχής, πρέπει μεταξύ άλλων να φροντίζουν ώστε όλα τα παράθυρα να είναι ανοιχτά, να μην γίνονται χειραψίες στην είσοδο και τα δωμάτια και να τηρείται αυστηρά ο χρόνος του ενός τετάρτου για κάθε συνεύρεση. Σε αυτές απαγορεύεται η επαφή, πρόσωπο με πρόσωπο.

Το νέο πρωτόκολλο ήρθε να ανατρέψει τα περισσότερα που ίσχυαν και γνώριζαν τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πελάτες.

"Sponsored links"

Ωστόσο, σύμφωνα με όσους εργάζονται στους οίκους ανοχής, κάποια μέτρα στην πράξη δεν γίνεται να εφαρμοστούν.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή του Mega «Live News», μια εργαζόμενη γυναίκα σε οίκο ανοχής: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για την κοπέλα και για τον πελάτη, αλλά θα πρέπει να τηρηθούν κάποια μέτρα. Υπάρχουν στάσεις που μπορεί να διευκολυνθεί και ο πελάτης και η κοπέλα, να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο και για καλό και για τους δυο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν και τρόποι δεν υπάρχει λόγος να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο».

«Δεν βάζουμε μέσα στο μαγαζί άλλους πελάτες, όσο υπάρχει ένας, για να τηρούνται οι αποστάσεις. Απολυμαίνουμε κομοδίνο μπάνια κ.τ.λ για να είναι ασφαλής ο πελάτης που θα μπει μέσα…», συμπλήρωσε.

Στους οίκους ανοχής συνίσταται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας αλλά και η τήρηση πελατολόγιου για λόγους ασφαλείας.

Στους πελάτες γίνεται έκκληση να πληρώνουν με πιστωτική κάρτα και ανέπαφη συναλλαγή και στους υπαλλήλους να πλένουν και να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους.

Μετά από ένα πολύμηνο lockodown που έφερε σαρωτικό χτύπημα στον κλάδο, όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να τηρήσουν τις οδηγίες, ώστε να αποφύγουν ένα ενδεχόμενο λουκέτο στο άμεσο μέλλον.

Οι οίκοι ανοχής έχουν ανοίξει, με υπαλλήλους και πελάτες να καλούνται να ακολουθήσουν κατά γράμμα τους νέους κανόνες, που έφεραν τα τρία κύματα κορονοϊού, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

 

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live