Οι τελευταίες βουτιές στην περιοδική έκθεση «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι» | Δωρεάν διάθεση δελτίων ελευθέρας εισόδου

Κανένα σχόλιο

Στις 05/09/2022 ολοκληρώνεται η πρώτη περιοδική έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων με τίτλο «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι». Η έκθεση,πάνω στην ιδέα και σε συνεργασία με το Μουσείο Πολιτισμών της Ευρώπης και της Μεσογείου (MuCEM| Μασσαλία), διοργανώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Μέσα από ένα γιορτινό διήμερο μουσικής στον αύλειο χώρο του Μουσείου σας προσκαλούμε για τις τελευταίες βουτιές στην έκθεση. Συγκεκριμένα:

  • Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου | ώρα 19:30

Dj set μετους‘‘Argonauts’’

"Sponsored links"

Οι Argonautsείναι ένα μουσικό πρότζεκτ από μια ομάδα ατόμων που οργανώνουν και κινηματογραφούν μουσικές παραστάσεις και live sets σε μοναδικές τοποθεσίες, με στόχο την προβολή και διαφήμιση τοπόσημων των Χανίων μέσα από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

-Dj Nicholas Vibes

-Dj George Violakis

  • Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου | ώρα 20:00

Συναυλία με το κουαρτέτο σαξοφώνων «Ώσμωσης»

Τέσσερις σολίστ από τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο συνένωσαν τις δυνάμεις τους, σχηματίζοντας ένα σύνολο με σκοπό την παρουσίαση νέων έργων από το Κυπριακό και Ελληνικό ρεπερτόριο, καθώς επίσης και την έρευνα και διάσωση «κρυμμένων» και ξεχασμένων έργων του παρελθόντος που αξίζει να ακουστούν ξανά σε νέα βάση.

-Γιάννης Μυράλης (βαρύτονο σαξόφωνο)

-Θεόφιλος Σωτηριάδης (τενόρο σαξόφωνο)

-Αντώνης Φωτιάδης (άλτο σαξόφωνο)

-Χρίστος Ζένιος (σοπράνο σαξόφωνο)

"Sponsored links"

Η είσοδος στην έκθεση «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι» (αίθουσα περιοδικών εκθέσεων & αίθουσαεκπαιδευτικώνπρογραμμάτων) θα είναι ελεύθερη για το κοινό από τις 18:00 έως τις 20:00, και για τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.

Κρατήσεις για δελτία ελευθέρας εισόδου (δωρεάν) στους ακόλουθους υπερσυνδέσμους:

  • Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου | ώρα 19:30

Dj set μετους ‘‘Argonauts’’

https://fienta.com/bath-time-argonauts

  • Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου | ώρα 20:00

Συναυλία με το κουαρτέτο σαξοφώνων «Ώσμωσης»

https://fienta.com/bath-time-osmosis

Ημερομηνίες/ώρες εκδηλώσεων:

Argonauts

Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου στις 19:30

Ώσμωσης

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Χώρος εκδηλώσεων:

Αύλειος χώρος AMX

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live