14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οι υμνητές των ΝΑΖΙ και η απόπειρα εξευτελισμού της Μάχης της Κρήτης

Ημερομηνία:

Οι υμνητές των ΝΑΖΙ – επομένως ΝΑΖΙ και αυτοί – προσπάθησαν να εξευτελίσουν την Μάχη της Κρήτης!

Προσπάθησαν να υποτάξουν, να ελέγξουν, να επιβληθούν να κυριαρχήσουν στην σκέψη μας και στην αντίδρασή μας.

Να μας κάνουν να τα δεχόμαστε όλα τα ταπεινωτικά ως φυσιολογικά.

Τι είναι αυτό; Δεν είναι εξουσιασμός της προσωπικότητάς μας; Δεν είναι έλεγχος της σκέψης μας; Δεν είναι επιβολή αυτό; Αυτό δεν είναι κυριαρχία; Πιο πονηρή από του Χίτλερ; Δυστυχώς, παραμένουν αμετανόητοι! Δυστυχώς, παραμένουν ΝΑΖΙ! Ο Ναζισμός είναι ιδεολόγημα που όπως όλα τα ιδεολογήματα θα παραμένει για πάντα. Εξαρτάται ποιοι τον ακολουθούν.

Εμείς, τι δουλειά έχομε με τους ΝΑΖΙ; Είμαστε οπαδοί τους;

Τι κοινό μπορεί να έχει η εκδήλωση τιμής στον Λαό της Κρήτης που αντιστάθηκε στον εισβολέα με την τιμή που θέλουν αυτοί ν’ αποδώσουν στους ΝΑΖΙ εισβολείς;

Η σκέψη και μόνο είναι ανατριχιαστική. Η σκέψη και μόνο είναι σκοτεινών εγκεφάλων. Αναλόγων με τα πειράματα που έκαναν πάνω στους δυστυχείς αιχμαλώτους τους οι «γενναίοι» ΝΑΖΙ. Η σκέψη και μόνο, να γίνει κοινή εκδήλωση, είναι μεγάλη προσβολή για μας και μας θυμίζει τους συνεργάτες του τότε!

Δυστυχώς, υποψιαζόμαστε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Γερμανών παραμένει ΝΑΖΙ!

Δυστυχώς, υποψιαζόμαστε ότι δεν έχουν μετανοιώσει για το κακό που έφεραν πάνω στους λαούς της Ευρώπης!

Δυστυχώς, παραμένουν θαυμαστές και υμνητές των ΝΑΖΙ!

Δυστυχώς, εξακολουθούν να επιζητούν την κυριαρχία, την επιβολή, το «καπέλωμα»

Δυστυχώς, κάποιοι πολιτικοί δικοί μας συναινούν στην επανάληψη του ίδιου εγκλήματος με άλλα μέσα τώρα. Χωρίς οι Γερμανοί τώρα να έχουν απώλειες όπως τότε.

Το αντίθετο. Τώρα εξοντώνουν οικονομικά τους λαούς της Ευρώπης και αυτοί αρνούνται να πληρώσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις. Και έχουν οφέλη απ’ την οικονομική εξόντωση των λαών της Ευρώπης. Είναι πόλεμος αυτός, φοβερός! Χωρίς συνέπειες γι’ αυτούς, μόνο οφέλη έχουν.

Και προσπαθούν να εξουσιάσουν την σκέψη μας. Να την μολύνουν! Να μας μετατρέψουν όλους σε ασυνείδητα όντα! Το πείραμα ξεκινά με την Κρήτη. Γι’ αυτό!: και είναι ντροπή για τα Φλώρια που οι απόγονοι των ηρωικών αντιστασιακών του τότε δέχθηκαν τώρα έναντι των «30 αργυρίων του Ιούδα| να συντηρούν το μνημείο το Ναζιστικό που έχουν στήσει εκεί οι ΝΑΖΙ. Να πάρουν τα κόκκαλα των νεκρών τους στη Γερμανία και να καταργηθεί αυτό το αίσχος, σημάδι της δήθεν κυριαρχίας τους στον τόπο τον μαρτυρικό των Φλωρίων.

"google ad"

Το κακό αυτής της δήθεν συμφιλιωτικής θεωρίας – είναι τρόπος επιβολής τους – ξεκίνησε με τον θλιβερό Σημίτη. Ο αδελφός του υπήρξε διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών Γερμανίας – σας λέει κάτι αυτό; – και όσο για τον πατέρα τους λέγονται διάφορα χωρίς βέβαια εμείς δίχως αποδείξεις να τα υιοθετούμε!

Β.Κ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ