Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη στάση της Συγκλήτου στα αιτήματά τους

Κανένα σχόλιο

Φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποίησαν σήμερα στις 11 το πρωί κινητοποίηση στη Σύγκλητο στον 3ο όροφο του κτηρίου επιστημών.

Οι φοιτητές έθεσαν μια σειρά ζητήματα προς την Σύγκλητο και πιο συγκεκριμένα:

Α) της ελλιπούς μέριμνας που παρέχει το Πολυτεχνείο για τους φοιτητές εστιάζοντας περισσότερο στο ζήτημα της στέγασης και στο να δοθούν άμεσες λύσεις για τους φοιτητές που δεν έχουν που να μείνουν ή για τους φοιτητές που “πετιούνται” έξω από τις εστίες.

"Sponsored links"

Β) του επερχόμενου νομοσχεδίου που θα καταθέσει η υπουργός παιδείας, το οποίο μιλάει για διαγραφές φοιτητών.

Γ) Για την εξίσωση των πτυχίων στα δημόσια πανεπιστήμια με τα πτυχία των κολεγίων.

Οι φοιτητές δεν καλύφθηκαν από τις απαντήσεις που έλαβαν και θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση των δράσεών τους.

Μάλιστα, για να αποφασίσουν ποιες δράσεις θα ακολουθήσουν θα πραγματοποιηθεί συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου με στόχο την άσκηση πίεσης ώστε να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις