Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ERASMUS+, απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ERASMUS+ και συγκεκριμένο το έργο “VET International Consortium for Tourism and Environment – VETITEC”, Project n. 2020-1-IT01-KA116-008031″, στον τομέα του τουρισμού.

Το έργο αυτό αφορούσε την υλοποίηση μαθητείας/κατάρτισης 42 Ιταλών σπουδαστών από το Εκπαιδευτικό και Τουριστικό Ινστιτούτο του Σπολέτο κατά το διάστημα 12 Ιουλίου-10 Σεπτεμβρίου 2022 σε διάφορες επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης στο Ν. Χανίων με στόχο την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων, γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων μέσω της έκθεσης σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον καθώς και στην ενίσχυση των εμπειριών των μαθητευόμενων, που σχετίζονται με την εργασία/εκπαίδευση σε διεθνές πλαίσιο. Το έργο ταυτόχρονα συνέβαλλε στη συνεργασία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στην ανταλλαγή καλών πρακτικών εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και στην ενδυνάμωση της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

Το ΜΑΙΧ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης που συμμετείχαν στο έργο ως οργανισμοί υποδοχής και αποδέχτηκαν τους συγκεκριμένους σπουδαστές για την υλοποίηση της μαθητείας κατά τους τελευταίους δύο μήνες και συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία:
“ALTHEA VILLAGE” στο Κάτω Δαράτσο
“DIONYSSOS VILLAGE” στο Κάτω Δαράτσο
“ZEUS VILLAGE RESORT” στο Κάτω Δαράτσο
“PANORAMA HOTEL” στο Καλαμάκι
“ATRION HOTEL” στην Αγία Μαρίνα
“OKEANIS GOLDEN RESORT” στους Αγ. Αποστόλους
“GOLDEN BAY SUITES” στους Αγ. Αποστόλους
“KIWI APARTMENTS” στους Αγ. Αποστόλους
“HELIOS APARTMENTS” στους Αγ. Αποστόλους
“STELLINA GROUP HOTELS” στη Χρυσή Ακτή
”KEDRISSOS HOTEL” στην Παρηγοριά
“CHRISTINA APARTMENTS” στη Νέα Χώρα
“BALANCE HOTEL” στη Νέα Χώρα
“SANSAL HOTEL” στην Ακτή Κανάρη
“HALEPA HOTEL” στη Χαλέπα
“LA MER RESORT & SPA” στη Γεωργιούπολη
αλλά και επιχειρήσεις εστίασης, όπως είναι τα εστιατόρια:
“PLAYA PARAISO” στα Φαλάσαρνα
“MAGNA GRECIA” στο Παλιό Λιμάνι

"Sponsored links"

Μάλιστα την Παρασκευή 10/09/2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του έργου και απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά μαθητείας/κατάρτισης στους Ιταλούς εκπαιδευόμενους στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ, έχοντας την ευκαιρία να πάρουν και μια τελευταία γεύση από τα κρητικά παραδοσιακά προιόντα που τους προσφέρθηκαν.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live